• Clementoni SCIENCE PLAY NASA Научна лаборатория Rover 61343 - De4ko.bg
  • Clementoni SCIENCE PLAY NASA Научна лаборатория Rover 61343 - De4ko.bg

Clementoni SCIENCE PLAY NASA Научна лаборатория Rover 61343

Последно този продукт е видян за 24,98 лв. на
  • Детайли
  • Отзиви (0)

Мистериозна скала, идваща от космоса, падна на Земята. Каква може да бъде и какво съдържа? Може би това е съобщение, изпратено от отдалечена извънземна цивилизация или фрагмент от някакъв астероид, идващ от тази зона (астероидния пояс), по средата между Марс и Юпитер, откъдето произхождат повечето от тези небесни обекти.
За да разбереш, вземи чука и длетото и разкопай сред кратерите му. Внимавай все пак: за да избегнеш разрушаване на съдържанието й, трябва да бъдеш също толкова внимателен, колкото палеонтолог, който търси вкаменелост, вградена в скала.
На първо място, ще видиш различни части от космически роувър, които трябва да сглобиш, като следваш инструкциите. Можеш да направиш това заедно с друг астронавт и летящ дрон като този (Инджинюъти), който в момента се намира на Марс. Ще ги намериш и двете вградени в скалата и ще можеш да ги използваш заедно с роувъра, за да вземеш парче скала от друга планета, по същия начин, както се случва по време на реални мисии на НАСА! В „космическата скала“, която току-що си отворил, вече има такава: ако все още не си я намерил, продължи да копаеш и почистваш.
Може да е парче хондрит, с други думи, фрагмент от астероид на възраст, подобна на Земята и други планети от нашата слънчева система: около 4,5 милиарда години! Или може да е тектит, а именно камък, който не идва от космоса, но който въпреки това се е образувал в резултат на удар на метеорит върху Земята.

Подходящо за деца над 6 години.

Тегло
0.8400

Възраст
Над 6 г.

Пол
За момчета, За момичета

Няма