• Lego TECHNIC 4X4 X-TREME OFF-ROADER 42099 - De4ko.bg
  • Lego TECHNIC 4X4 X-TREME OFF-ROADER 42099 - De4ko.bg
  • Детайли
  • Отзиви (0)

Открийте удивителния 4x4 X-treme офроуд джип, управляван от мобилно приложение!
Този страхотен модел на джип играчка се управлява чрез приложението LEGO® TECHNIC™ CONTROL+ и се захранва от интелигентен център с 2 мотора XL и 1 мотор L за по-интензивна игра, автентични движения и часове, прекарани в забавления.
Контролираният чрез приложение LEGO® 4x4 X-treme Off-Roader се управлява чрез смарт устройство с 3 различни екрана. Отидете на LEGO.com/devicecheck за списък на съвместимите смарт устройства.
Мултифункционално управление: шофиране напред, обръщане, управляване, ускоряване, спиране, преминаване на препятствия, възпроизвеждане на звукови ефекти и получаване на обратна връзка в реално време, например регистър на скоростта и наклона.
Управление с едно докосване: Плъзнете по екрана, за да определите посока, и вижте как джипът 4x4 извършва маневрата.
Предизвикателства и постижения: Изпълнявайте предизвикателства, за да отключите значки за постижения.
Здрав контролиран чрез приложение джип LEGO® с високо-повдигнато независимо окачване, големи колела и масивни гуми.
Интелигентният център разполага с връзка чрез Bluetooth Low Energy (BLE), бутон за активиране, 6-осов сензор (3 жироскопски сензора и 3 сензора за ускорение) и 4 порта за свързване.
Изтеглете приложението LEGO® TECHNIC™ CONTROL+ от App Store или Google Play. Поискайте разрешение от родител, преди да влезете в интернет.
Този дистанционно управляван джип изисква батерии (не са включени в комплекта). Вижте опаковката на продукта относно типа и количеството.
Този модел за построяване LEGO® Technic™ въвежда строителите на LEGO в инженерни теми за напреднали, като същевременно подобряват времето за реакция, познавателното мислене и уменията за творческо разрешаване на проблеми.
Не е съвместим със системите LEGO® Power Functions.
4x4 X-treme Off-Roader е с размери над 19 см на височина, 33 см на дължина и 22 см на ширина.
Части: 958
Подходящо за деца над 11 години.

Тегло
2.2000
Серия
LEGO Technic
Възраст
Над 10 г.
Пол
За момчета, За момичета
Части
Над 300

Няма