• Lego TECHNIC Bugatti Chiron 42083 - De4ko.bg
  • Lego TECHNIC Bugatti Chiron 42083 - De4ko.bg
  • Детайли
  • Отзиви (0)

Насладете се на инженерните постижения и дизайна на един от най-престижните световни производители на автомобили с този великолепен модел Bugatti Chiron от комплекта LEGO® Technic™ 42083.
Разработен в партньорство с Bugatti, моделът улавя магията на известната суперкола с блестяща аеродинамична каросерия, джанти със спици и поставено лого и гуми с нисък профил, детайлни спирачни дискове и W16 двигател с движещи се бутала.
Отворете вратите и ще видите изящна кабина, с Technic 8-скоростна предавателна кутия с движещи се лостове за смяна на скоростите и волан с емблемата на Bugatti.
Поставете ключа за максимална скорост, за да превключите активното задно крило от работен режим на позиция за максимална скорост, или повдигнете предния капак, за да откриете уникален сериен номер и товарно отделение със стилна чанта за пренощуване Bugatti.
Класическата цветова палитра с два тона на синьото на Bugatti отразява знаковия цвят на марката, а комплект страхотни стикери за допълнителна детайлност добавят финален щрих към този изключителен модел!
Части: 3599
Подходящо за деца над 16 години

Тегло
6.0000
Серия
LEGO Technic
Възраст
Над 10 г.
Пол
За момчета
Части
Над 300

Няма