• Schleich Фигурка ГИГАНТОЗАВЪР - КАФЯВ 15010-02935 - De4ko.bg
  • Schleich Фигурка ГИГАНТОЗАВЪР - КАФЯВ 15010-02935 - De4ko.bg

Schleich Фигурка ГИГАНТОЗАВЪР - КАФЯВ 15010-02935

Последно този продукт е видян за 49,98 лв. на
  • Детайли
  • Отзиви (0)

Детските усмивки нямат цена, затова и екипът на Шлайх (SCHLEICH) е посветил своята работа изцяло на създаването на качествени играчки, които провокират въображението и имат образователен характер.
Всеки един артикул от гамата е разработен с особено внимание и грижа, специално за детските ръце и е по своему уникален, защото е изцяло изрисуван на ръка по специална технология.
Фигурките на Шлайх са известни с това, че изглеждат "като живи".
За това се грижат опитни дизайнери, които капка по капка извайват образци на животни, хора и приказни създания от специален восък, за да постигнат съвършената форма.
Поради тази причина, те са високо ценени не само от децата и техните родители, но и от множество малки и големи колекционери по света.
Преди да излязат от фабриката и да преминат в детските ръце, всички продукти биват подложени на строг контрол за качество и сигурност.
Играчките на Шлайх са очарователен подарък за малки и пораснали деца. Зарадвайте вашия малчуган или сам се превърнете в такъв, връщайки времето назад.
Материал: Композитен пластмасов полимер.
Гигантозавърът ("Гигантски южен гущер") е живял в периода на Горна Креда, преди около 100-97 милиона години, на територията на днешна Аржентина.
Той е вторият по големина, след Спинозавъра, хищен динозавър.
Предполага се, че въпреки големите си размери, Гигантозавърът е можел да се движи доста бързо, благодарение на дългата си опашка и е ловувал на групи.
На дължина е достигал до 13 метра и е тежал между 6,6 и 14 тона.
Фигурката е с подвижна челюст!
Размери: 10.30 x 20.10 x 18.0 см
Подходяща за деца над 3 години.

Няма